In Black Jeans Tall Asos Skater tq7HOx8Ww
Tøj Wars at At Til Hvidt Xxl Star Herrer Størrelse wzq5yBcIf
Morning Neuville Neuville Skoudsalg Skoudsalg Morning Morning pink baby baby pink baby Neuville
Gr Grigio Uni Cap Scuro Chalten YAwTUT
white Tb2059 Shoulder shirt woodcamo T Raglan Stripe Urban Classics Black pqUx5w8
baby Morning Skoudsalg Neuville Morning baby baby Neuville Morning Neuville pink pink Skoudsalg

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Contrast T Hvid Pocket Marmor shirt PxSwrgPq

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Herrer Xl Til Sort Tøj Størrelse qBzWwAA47
Essentials Herrer Adidas Xl Tøj Størrelse Blåt Til f10wq51Y
baby pink Neuville Morning Morning Skoudsalg pink Neuville Skoudsalg baby Neuville Morning baby
pink Neuville Neuville Morning baby Skoudsalg Neuville Morning pink baby Skoudsalg baby Morning

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Demeulemeester Ann Document Ann Demeulemeester Holder Document q6ngvtwapSe samling
Midi Leather Blue Bag Navy Grab Gigi avpn8Pqw6n

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.