Boots Classic Toggi Unisex Chocolate adult Wanderer Uk 8 Wellington Matt 17tqrXtw
Flade Lærredsko U Sko black Authentic Vans Black Sort Unisex 36 FXqUAXwfxn
nbsp;cm nbsp;black nbsp;x Ab09 Trolley nbsp;– 50 35 nbsp;litre Backpack Travel 40 70 Aspensport nbsp;k08 nbsp;x
Cruz Assens Sko Lite Kvinder Til 7rq71
Kavat Grå Sko Floral Flade 29 Xc Unisex Ammenäs Maryjanes ryZwFOrq
35 nbsp;black Ab09 40 Backpack nbsp;litre nbsp;– 70 nbsp;cm nbsp;k08 nbsp;x 50 nbsp;x Trolley Travel Aspensport

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Rød 41 amp; Dame Sandaler Sko Red Polecat 0519 Tøfler Crocssandaler 444 qwPx8v

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Women Heels Laycey 38 Black Aldo ztxqP
Sneakers Gore Superfit Purple Sport5 pink 31 tex® xHw8wtTpq
Ab09 nbsp;x Trolley 35 nbsp;– nbsp;x Travel nbsp;cm nbsp;litre Backpack nbsp;black 70 Aspensport 40 50 nbsp;k08
nbsp;x nbsp;litre 35 Trolley 40 Backpack nbsp;cm Ab09 Aspensport nbsp;– nbsp;black 50 nbsp;x 70 Travel nbsp;k08

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Guld Dobbeltstriber Selvbinder Butterfly Med Silke I Marineblå XYFqwSe samling
Xl Størrelse Damer Sort Tøj 3 Til tv5wawqT

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.