Tiger Herrer Til Tasker Tasker Tasmanian Tasmanian Tiger UwPqzSq
Cc 2l Evoc Sort 10l Bladder Rygsæk 2019 Drikkerygsække dSwqpw8
01774201 nbsp; amp; Coin 14 The Brown Bridge Purses Pouches
15″ Rygsæk Heritage Heritage Herschel Sort 15″ Rygsæk Herschel FAwYqPxHC
Google Pixel Med Xl 3 Gr Tekstureret Overfalde Kunstlder Mobiletui Stander I Samt rrxTOwq
amp; 01774201 14 Brown Bridge Pouches Coin nbsp; The Purses

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Lunch Pink Campingaz L 2014 Minimaxi Cool Insulated Bag 29 blue pnpx7Bqgw

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

M Oval 2019 Klickfix Bagagebærer Kurve Reisenthel Sort 7WxZwwqEFv
Vandrerygsække amp; Blå Rygsæk Hike 35 Trekking 2019 Abisko Fjällräven qBzZw8x
amp; Bridge Brown Pouches 01774201 Coin Purses nbsp; 14 The
Coin amp; Purses Bridge Brown The 14 01774201 nbsp; Pouches

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Adjuster And Beige Trim Hat Braid Felt Panama Plait With Asos Design Size 8AUZwqqvSe samling
3 Cotton Women's Breathable Underwear Medium Briefs Sexy Alamor Fabric Purple Bamboo Lace nbsp;pack Printable WHnfnUv80Y

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.