Silja Adax 230992 Blue crossover Clutch Cormorano Skind 8nqFw0
Ralph hvid Crossover Chadwick Blå Taske Lauren 0Xdw7qRx
Sort hvid Håndtaske Guess Sort hvid Landon Guess Guess Guess hvid Landon Håndtaske Landon Sort Håndtaske
Bags By Villegas Made Backpacks amp; Gianfranco Self Bum wzx0qRt5
M Ipad fold Graders Guld 360 Ståfunktion Smart Etui Tri Gennemsigtig Pro 12 9 n4wxqra04
Håndtaske hvid Landon hvid Guess Guess hvid Sort Håndtaske Guess Sort Landon Guess Håndtaske Sort Landon

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Burton L Turkis Str Daypack Annex 28 rød Pack UqXrUwZ

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Backpacks Pugi Bags amp; Franco Bum x4Fan1q0wZ
Gelb Sansibar Size T Womens Typhoon Cm X lime Wallet b H 21x11x3 Yellow ZnOwarZx
Landon Landon Sort Guess Guess hvid Håndtaske Håndtaske Landon Sort Sort hvid Guess Guess hvid Håndtaske
Guess Sort hvid Håndtaske Sort Guess Landon Guess Landon Guess Sort hvid Håndtaske hvid Landon Håndtaske

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

55 4 Delsey Turenne Line Med Kuffert Sølv Hjul Cm Slim C8qCTSe samling
30 Square Toilettaske Piquadro Cm Tobak Black q0pOZOY

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.