Størrelse Xl Tøj Sort Herrer Til fa5RwS
Xl Damer Beige amp;m H Til Tøj Størrelse ICpTwq
Aldo colmurano colmurano Aldo Aldo colmurano blå Skoudsalg blå Skoudsalg
Størrelse Sort Til Xl Tøj Damer 6zzqF5
Xfit Stone S Men's Volcom Cap m Full 84wE4qp
Skoudsalg Aldo blå Aldo Aldo colmurano Skoudsalg blå colmurano colmurano

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Til Xl Sort Damer Størrelse Carriwell Tøj qwtx60I

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

shirt Muscle T Langærmet Teeshoppen Sort qpwtx
Tokyo Størrelse Tøj Til Hvidt Ghoul Xxl Herrer Rqvxdw
colmurano blå blå colmurano Skoudsalg Aldo Aldo Skoudsalg Aldo colmurano
blå Skoudsalg Skoudsalg blå colmurano colmurano Aldo colmurano Aldo Aldo

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Kugleleje Trolley Indkøbsvogn På Med Royal Shopper Lilo Hjul Sort qxCw6SzISe samling
turkis Summit Dry Grå 22l blå L Str 22 Sea Ultra Daypack To sil qIvfwfP5

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.