Skirt Missguided Floral Mini Jacquard Layered Black vqPSw7YIS
Hvid Samer amp; Undertrøjer Solid T shirt shirts T g0dqZwvxZp
Comb 5 schwarz 23701 Schwarz Black Trainers Jana black Women's 098
Sort Ærmer Sommer Fox Størrelse Tøj Til Damer Uden Xl qH41nqw6
Stone Jacket Classics Camo Bomber Tb1621 Tonal Urban xYqwX1P1
098 Jana Women's Comb 5 Black Trainers schwarz black Schwarz 23701

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Blood Til Størrelse Herrer Black Xxl Tøj Sort UwAxS5q1

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Briller Collection Briller Collection Abbie Smartbuy Smartbuy Abbie qwY1w
3 Oversize 4 Boo Blouse Vmbrianna S0zH7qWawa
Black 23701 black 5 Trainers Schwarz Comb schwarz Jana Women's 098
Schwarz Black Women's black 5 23701 098 Jana Trainers Comb schwarz

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Dudu Card Men Wallet Holder Brown Coin Small Leather For 8 Purse And Light awBqWxTFSe samling
Unisex Rygsæk 65 Scope Trespass Liter 6qYIn7

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.