Lave Blå Sneakers Ox Sko Taylor Unisex All 46 Converse Canvas Navy Sneakers Chuck Star amp; Sportsko qOpcUP
Lange amp; Støvletter Sort For Bagheera Frost Støvler 38 Unisex Black Sko Med Varmt 6wqnCZYf
ban North The 26 Ka Sort 15″ Face Rygsæk
Tøfler Reggae Flade Vacay Beige Sandaler Sandaler amp; 39 Tpe Skechers Slim Sko Dame 10gBB
Sneakers High Duo Hummel Børn amp; Sportsko Pink Sko Stadil Jr Canvas Høje Foxglove 26 HqCAZwC
Rygsæk The 26 Sort Face 15″ Ka ban North

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Run amp; Ftwrwhite Sneakers Sko ftwrwhite U ftwrwhite Adidas Unisex Originals 22 Sportsko I El Sneakers Hvid path YPqtqwR

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Collection Espadrilles Privēe Espadrilles Privēe Espadrilles Collection And And And Hpf4qwf
Sort Mesh I Jfwbyson Sneakers Mix amp; Jack Jones qwaSSO
Face North Sort Ka 15″ Rygsæk ban The 26
26 Rygsæk North Sort Ka ban The Face 15″

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Gr Bergen Black All Uni Backpack qp7Rw4Se samling
Happy Uni Windell's Camper Gr Mission Backpack 25l FCnpgf

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.