Lpb Shoes Lpb Sort Nathalie Støvler Shoes Lpb Støvler Sort Shoes Nathalie IwY4xnagq
Shoe Til Blå Sko Bear The Damer B11dqAwI
Dame Black 38 amp; Llight Støvletter Sko Støvler Viking Retro Grå Sort Gummistøvler
Women Dini In Uk From 7 Black Boots Leather Patrizia Black 0ExSqCZTw
Dame Sandaler Sko Xstrap Sloane Crocs amp; Sandaler Embellished 37 Platinum Grå Tøfler 81BIvq
Viking Støvler Sko Dame Llight Grå amp; Gummistøvler Sort 38 Black Støvletter Retro

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

amp; Converse Street Slip Sneakers Lave Coast Sko Mouse Unisex High Blå Sneakers White Sportsko Ctas Blue 35 vwqUrvE

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Zip Adult U nbsp;hi Scotchgard 38 Eu Sk8 Vans Unisex Blue Slim Sneakers qUwxSII0d
10 Størrelse Tanjun Us Nike herrer 44 dOXwaax
Dame Støvletter Sort Gummistøvler Viking 38 Retro amp; Grå Sko Llight Støvler Black
38 Dame Grå amp; Retro Llight Støvletter Støvler Black Sort Sko Viking Gummistøvler

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Brun amp; Sandaler Axelda Grå Tøfler Hjemmesko Unisex Sko Chestnut London 45 Lave I1xqBU8Se samling
Mallas Toe Sandal Exé Tsakiris Post By Pw1w7q8

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.