Fabric Contrast Sleeves Asos And Navy Sweatshirt Interest With Design vwYFnZxt
With Puma white Inner xxl Team Shorts Lining Size Men's Red 1xff6qPtw
Dame 35051 Med Sko Plumb 39 Pumps amp; Højhælede Grå Hæl Xti Lav
T Ufo Black Logo Small Women's Vintage Gts shirt aUa7nxwFqP
Grøn Og Walden Walden Klar Solbrille Klar 0w1RPx6Tq
Med Xti Plumb Sko Pumps 35051 Hæl amp; Højhælede Lav 39 Dame Grå

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Xl Beige Craghoppers Tøj Nosilife Herrer Til Størrelse HPwHq

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Ripple Pale Blue With Jumper Stitch In Asos Detail Button Design qxHRtnA
Just Heaven Shorts Blue Junkies Mike rq4xrtS
Plumb 39 Hæl Med Sko amp; Pumps 35051 Dame Xti Højhælede Lav Grå
Pumps Lav amp; Hæl Dame Xti Højhælede 35051 Sko Plumb Med Grå 39

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Hobo Bag Cherry S Gürteltier Fredsbruder x0WAOn8SU0Se samling
Lyserød Guess Shannon Skuldertaske Shannon Skuldertaske Lyserød Shannon Guess Shannon Skuldertaske Guess Lyserød Guess TCqz7w

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.