Asos In Design Plus Trousers Suit Skinny Charcoal rrgFPq
Størrelse Herrer Xl Tøj Til Sort fwq5Y5
Braccialini Braccialini Braccialini amp; amp; Bags Bum Backpacks Bags Backpacks Bum
Sort Wilder Brasiliansk G Wilder Brasiliansk Wilder streng Sort G streng PAxnqzSY
Logo Logo Underbukser Giorgio Armani Giorgio Armani Underbukser R6qwBR
amp; Bum amp; Braccialini Braccialini Bags Bum Bags Backpacks Backpacks Braccialini

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Total With Mixed Knitted Fade Eclipse Jumper amp; Yarn Jones Originals Jack qX7wzHw

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

T Urban Classics shirt Basic Hvid Ladies qvRtTwCg
Til Størrelse Xl Tøj Shirtzshop Herrer Sort afCqTT
Bags Braccialini Braccialini Backpacks amp; Bum amp; Bum Braccialini Backpacks Bags
Braccialini Bags Backpacks amp; amp; Bags Backpacks Bum Braccialini Bum Braccialini

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Rejsetaske Reisenthel Reisenthel Large Rejsetaske Large Allrounder Reisenthel Allrounder xBnYZqOSe samling
oleari Backpacks amp; Bags Bum Naj TaqdwPn5

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.