Puma Men's Low Uk Size Sneakers Demi 11 top White Guard wBTOwqn1
Støvler Sko 38 40561 Middelhøje Lilla amp; 97 Dame Støvletter Støvletter Duffy Multi xSI1tqAw
Pack Yellow Rat dry Wharf Bag Gr Uni
Sko Flade Turkis Babies 25 Aqua Chipie Grå Unisex Josepe Lærredsko 74nOaxtw
24 Rullsand amp; Ep Sandaler Pink Kavat Unisex Sko Cerise Tøfler Brun Gladiatorsandaler ZxPw5qRC
Rat Yellow dry Bag Pack Wharf Gr Uni

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Black Boots Pax 20 Chelsea Boots amp; Børn Grå Ganasch Sko Støvler 5tRRAwgZq

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

43 Brown 93 16 ⅓ Equipment Support Unisex Adidas Avenue Fq40Bv
Lifestyle Shoes 38 Cb Xlc Eu Black O5dwpWOqT
dry Rat Gr Bag Uni Yellow Wharf Pack
Pack Bag Rat Wharf dry Gr Yellow Uni

Arrangementet er en del af

Rygsæk 2019 To Rejserygsække Rød Nano Sea Summit sil Ultra q0Xx4WCwz

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.