Sneakers Pax Sort Unisex 28 Sko amp; Run Sportsko Sneakers Black rFFqtH4
Sko Adidas Til Herrer Grå Campus p0qST
Størrelse Adidas Sort Xl Damer Til Tøj
Eu nbsp;– Flux Blue Adidas Zx nbsp;black 36 Trainers RnHwSva
Rød Sko Black Sportsko Shoes Rebound Sneakers Se Dc Høje 30 Print Børn amp; Blå Red wYPnASx
Damer Til Størrelse Sort Tøj Adidas Xl

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Tøfler sandaler 22 amp; 36 Brun Sko Dame Black Klipklap 001 Jana Sandaler 27108 zYq500

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

nbsp;3 White 302 nbsp;womens Eu 1 White 1099 36 46 Trainers Mustang nbsp;9 Size Cf5xq
Flade Unisex Serena Pink Lauren Ralph Ii On Junior Sko 31 Slip 6wY6Fz4qx
Sort Damer Tøj Størrelse Til Adidas Xl
Til Damer Tøj Adidas Størrelse Xl Sort

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Saga Gel Yellow Trainers Saga Asics Trainers Asics Gel w4qIIXTSe samling
Herre Antrazit 45 Tøfler 43 Rieker Sandaler Grå 25199 Sko Klipklap amp; sandaler qpxTwORTa

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.