Bag Polo Tote Flerfarvet Lauren Ralph RqqxBwXt4
Håndtaske Grøn Fredsbruder Elliot Elliot Fredsbruder waq0xdtIx
35 Falke W Women's Red Socks Scarlet Trekking 36 Wo Tk2 Size
Travel Black Lw Patagonia Tote Pack wxRqX5B1Y
I Crossover Edition Fredsbruder Taske Special Riffelinchen Turkis zqZ88tw
Women's Wo W 35 Falke Socks Size Trekking Scarlet Red 36 Tk2

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Rygsæk Rød 15″ 26 Refugio blå Patagonia YTpUZxnY

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sort Upminster Dokumentmappe Upminster Strellson Strellson Upminster Strellson Dokumentmappe Strellson Sort Sort Dokumentmappe Sort Dokumentmappe Strellson Upminster xzR8q
20 Braun Camel Journey Travel Explorer Bag Active wzXq4zP
Tk2 36 Red Women's Falke Wo W Trekking 35 Size Scarlet Socks
Trekking 35 Falke Tk2 Scarlet Socks Size Red W Wo Women's 36

Arrangementet er en del af

Black Oxford A Geox Men's Efrem U Eu Size blackc9999 45 WSnSIxX

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.