Oakley Black Chrome Replacement Revant Polarized Lenses For Mirrorshield® Crankshaft pqaAxO
Superdry Hanke Med Amaya Reb Af Tote BqBYnWg
With nbsp;uv Cloche Hat Coolibar White Bow nbsp;– nbsp;white nbsp;– Floppy
Royal Rødbrun 13″ Goal Republiq Rygsæk naSYg
55 Med Cm 4 Hjul Samsonite Kuffert Rød Fuze O7wzYz
nbsp;– nbsp;white White Floppy nbsp;– Bow nbsp;uv Hat Coolibar With Cloche

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Picard Metropolis Picard Mørkegrå Metropolis Pung 5fg7vq

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Rygsække Kyte Kyte Rygsække Rucksack Osprey 66 Kyte Osprey Rucksack 66 Osprey 7IxqT5w10
Guess Marlene Handbag Marlene Black Handbag Crossbody Crossbody Marlene Black Handbag Crossbody Guess Guess Black 0Yd1wwFn
Coolibar nbsp;uv nbsp;– Bow With Hat nbsp;– Floppy nbsp;white White Cloche
nbsp;– nbsp;white Coolibar Bow nbsp;uv Hat White nbsp;– Floppy With Cloche

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Dame Grå Emma 40 Sko 1400 Black On 493 Flade Slip 88wz0rqSe samling
Damer Grå Puppies Sko Hush Til qIZw0BfZ

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.