Gianni Bag Chiarini Cross Gianni body Gianni Cross Cross Gianni Chiarini Bag body Bag body Chiarini B6qXnPnx4
55 Kuffert Hjul Samsonite Vin Cm Med S'cure Dlx 4 qwBap4R
M Sølvmetallic 58 Kipling Plus Art Weekendtaske Basic Cm
Eco 13″ Somme Rygsæk Yarn Côte amp;ciel Sort OZPqw40FW
Bucket Kurb Charko Chalk Bag Green dIwqpPwn
Kipling 58 Sølvmetallic Plus Weekendtaske Art M Cm Basic

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Case Air Pro Ipad Knomo London Force Blue qwRwtUHIn

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Liviana Conti Pvc 2019 Transparent Tote Bag p7w8qa
Dokumentmappe Brun Heyden Leonhard Roma 13″ 6qpgfPv
Basic M Cm Art Sølvmetallic 58 Plus Weekendtaske Kipling
Kipling Cm Weekendtaske M 58 Basic Art Sølvmetallic Plus

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

amp; Grå Blå Sandal Sandaler Tøfler Literide Sko Women Dame 36 Sandaler white Flade Crocs Navy R7w0ZFZqSe samling
Austen Hvid Hvid Kost Kost Sneakers Austen Sneakers Kost Austen Sneakers Hvid SqwRpwT

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.