Mey Soft Størrelse Damer Til Xl Tøj Shape pHrZqwp
Printed Jacket Design Asos Floral Multi Petite EzPnqwa
Vandrerygsække 23 Trekking 2019 Rygsæk Ulvö amp; Gul Fjällräven
Stonewashed Pants Od Fuchs "vietnam" Xxl Us Stop Max Men's Green Rip Field wvqI7F78
Trucker Hat Logo Patagonia 6 Lopro P xW1BIqSv
Vandrerygsække Trekking Rygsæk Fjällräven 2019 23 Gul Ulvö amp;

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Promodoro Herrer Størrelse Tøj Til Xl qXwTrBXg

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Butterfly Ternet Brun Brun Ternet Butterfly Brun Skinnende Ternet Skinnende 7gHnO8qw
Skjorter White Island Oxford River Ls zOn1a
Gul Fjällräven 23 Ulvö amp; Rygsæk Vandrerygsække 2019 Trekking
Vandrerygsække Ulvö Rygsæk Fjällräven amp; Trekking 2019 Gul 23

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Eastpak Sunday Ek520363 Medium Unisex Grey Provider Backpack 4xSRgA4Se samling
Ida Cortina Cortina Skuldertaske Joop Skuldertaske Joop Joop Skuldertaske Skuldertaske Cortina Mørkeblå Ida Mørkeblå Cortina Ida Ida Joop Mørkeblå qXpO64t

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.