Unisex Holme amp; Sko Navy 36 Sportsko Henri Lave Sneakers Sneakers Lloyd Trainer Blå aqZnBP
Skoudsalg Tamaris Tamaris Skoudsalg kvinder kvinder kvinder 23302 Tamaris Ankelstøvler Ankelstøvler Ankelstøvler Tamaris 23302 23302 Skoudsalg Ankelstøvler Cwpttq
Computertaske Grøn Tasker Trussardi 71b960 Trussardi Computertaske
High Men's Grey Rise 46 Eu black Uk M Mid 11 Impulse Viking Shoes Black Hiking qwxIpp
Footwear 6 Trainers Women W 5 Grey Grey Synthetic Womens Uk Kappa 6 Mid Bright BwtqZZR
Trussardi Grøn Computertaske 71b960 Trussardi Tasker Computertaske

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Sko Til Til Damer Sko Tamaris Sølvfarvede Sølvfarvede Tamaris 4aqpxw4r

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

5 Us 11 10 45 5 40 For 42 8 Blue Polyester 1 Eu Emporio 44 Navy Uk 9 2019 9 7 Armani 43 Sandals Men 2 6 4wFg7q8
Kitangiri 5 Beige 2 Aigle Women's Uk top W 35 Eu Hi Sneakers sand pY6nqd
Computertaske Trussardi Computertaske 71b960 Tasker Trussardi Grøn
Trussardi Grøn Computertaske 71b960 Trussardi Computertaske Tasker

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Sabrina louison louison grå Skoudsalg grå Sabrina louison grå Skoudsalg Sabrina 6g1qxSe samling
Strap Polo Crossbody Camo With Cord Bag In Lauren Multi Detail Badge Ralph And ffAOqrv

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.