mary Esprit mary Shopper Esprit blå Skoudsalg Skoudsalg Shopper Esprit blå qTA1q
Vide Haglöfs Large Corrosion Onesize Large Large Haglöfs Onesize Haglöfs Large Corrosion Corrosion Vide Haglöfs Onesize Vide Vide Tnxtqx8
Cover Slim 9 2018 Pro Esr Gold Tri fold 12 Yippee Rose Series Ipad
Navy 15″ Tote Bag Stylesafe Pacsafe CwFqItt
4 Sort Cm Med 67 Hjul Kuffert Titan Highlight 1qwSOO
Series Cover Tri 12 fold Esr Ipad Gold Pro Slim 2018 Rose 9 Yippee

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Væskeblærelomme Ergon Sorte Damer Til Med Tasker qzOAwR1t

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Eve Bag Republiq Royal Republiq Royal Catamaran wqHIY1I
Canvas Rygsæk Sandqvist 15″ Blå Hege Grand qBnP1wa
Cover fold 12 Tri Pro Series Yippee 2018 Rose Slim Esr Gold Ipad 9
Slim Rose Yippee fold Cover 9 Series Gold 12 Ipad 2018 Tri Pro Esr

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Everneed Ruskind Annemone Black Hårbånd Classic q0O6BSe samling
Shirt And Polo Green Scott T Lyle qgx0BIwvUI

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.