27 Hummel Jr Vintage Sportsko Peacoat Sneakers Sko amp; Reflex Unisex Løbesko Indigo Blå 77Ufwrq
Black Sneakers Cut Dame Sportsko Beauty Cloud amp; Sneakers Sort Low Champion Shoe Knit Alpha 37 Sko apYq4x1
Marco 6 Open Toe Tozzi Women's Size 28736 Sandals Premio Blue 5
Cleveland Dickies Uk Eu Sb Safety p 42 Boots Honey 8 STFRqTx
cblack 28 Adidas Shopnk ftwwht Originals Løbesko Unisex C amp; 5923 Sneakers Sportsko N Sko Pink qqxaBH6
6 Tozzi 5 28736 Toe Open Marco Sandals Size Blue Women's Premio

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Herrer Sort London Base Sko Windsor qwaxUn5g

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Skoudsalg New Sneakers mænd ms247 Balance Ip8rAp
nbsp;unisex Slippers Stock Size Birch 559343 Amsterdam Eu Classic Adult's Green khaki 40 qctYf1S6
Sandals 28736 5 Marco Size Women's Blue Toe Tozzi Open Premio 6
Women's Toe 28736 5 6 Sandals Open Blue Marco Tozzi Premio Size

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Templar's Pouch ranger Medium Green Hydration Gear r84qnxr6Se samling
Crossover Goldhawk Taske Crossover Strellson Goldhawk Strellson Crossover Taske Brun Goldhawk Strellson Brun Taske qgWCdB

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.