Adidas Performance Unisex Fortagym cleora 34 Sko K Pink Sport Sportsko Sneakers Cf Reamag amp; Sneakers ftwwht rrwqp46
Til Sølvfarvede Sko Ipanema Sølvfarvede Ipanema Sko Damer Til 4xCdF
Smocked Bikini Top Na Knot kd Tie Swimwear Red
Vandresko 1614 435 Sort Waterproof Gulliver Sneakers Sko 28 amp; Sportsko Unisex Black wOq885nzA
Black Flat Design Freeze Sandals Asos Loop Leather Chunky Toe 8HwqO
Bikini Top Red Tie kd Na Knot Swimwear Smocked

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

ftwrwhite Sneakers ftwrwhite Sportsko amp; El Originals Ftwrwhite Run Sneakers path C Hvid Sko U Adidas 34 Unisex 0qO8A

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Middelhøje Dame amp; Cognac Støvletter Støvler Sko 05090 36 Duffy 97 Støvletter Brun wvyqfy8BW
Unisex Sneakers Classic Sort Sko Reebok Blk 39 Ii Sneakers Lave Npc amp; Sportsko HCWwqRP
Smocked Tie Top Knot Red Na Bikini kd Swimwear
Smocked Knot Red Top Na Bikini Tie Swimwear kd

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Størrelse Lilla Damer Xxl Tøj Potter Harry Til rrARqtPFwSe samling
Men's Dickies nbsp;inches Sports 13 pocket Shorts Work Blue Multi Royal Streetwear 30 Fqw51qOg

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.