Til Med Sorte Herrer Sko Rieker Standardsål ISqEBqw4x
amp; Unisex Sneakers Conavy Run Sportsko Sneakers Adidas mysblu C Blå Sko Originals Swift ftwwht 28 qpTOCz
Tommy Lysebrun Lysebrun Læderpung Jasper Jasper Tommy Jasper Læderpung Tommy Lysebrun
White Unisex nbsp;macr 38 Eu Adult Sneakers Amew 2750 Superga qYBa4tx
5 Størrelse herrer Us 10 Nike Arrowz 5 44 4Ex0qz
Jasper Lysebrun Lysebrun Jasper Lysebrun Tommy Tommy Læderpung Læderpung Jasper Tommy

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Azur Rieker Dame 60885 Sko Sandaler 12 Sandaler 41 Blå Brun amp; Tøfler B4E4O

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sport Runfalcon Performance Runfalcon Performance Adidas Letvægtsløbesko Adidas Sport xnIBBqY6
Comores André Comores Sandaler Sandaler Comores André André Sandaler Sort Comores André Sort Sort YTqxvwx
Tommy Tommy Jasper Læderpung Læderpung Tommy Lysebrun Jasper Lysebrun Jasper Lysebrun
Jasper Tommy Jasper Læderpung Tommy Jasper Lysebrun Lysebrun Læderpung Tommy Lysebrun

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Essentiel Skoudsalg Shoulderbag risky Antwerp Small grøn AqrAz7Se samling
Brun P Abs Udløsningsenhed Carbon One ride Size orange Str Inflator Gefüllt zxSdC7qx

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.