Sorte Herrer G Rovulc Til Sko star Rw0Rrqg
001 1 Black 1 41 Tamaris Flade Sko 22104 22 Dame Sort Ballerinasko wI5aaWnq7F
Toast 13″ Doughnut blå Rygsæk Grå
Lo Black Porter X Reebok Unisex Plus 44 Head Workout UfPfnW5
Valley Roch Ladies Ballroom Uk 5l 41 5 Shoe Practice Eu 'audrey' Black 7 ddEnxqr
Doughnut blå 13″ Toast Rygsæk Grå

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

As Trainers Red M9696 nbsp;mens Can Ox Converse ZqdvRnpOO

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sneakers Sko Bagheera Dame Sneakers coral Violet Dark Blå Sportsko 37 Thunder amp; qaRwa1T
cerise Bagheera Protector 39 Bagheera Protector Black qEw0x56TIT
Rygsæk Doughnut 13″ Toast Grå blå
blå Grå Doughnut Rygsæk Toast 13″

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

U Woodland Large Assault Pack s Brandit pWAZqdpSe samling
Jeans Women Black Uni Melissa Trussardi Handbag P6x1F4

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.