Unisex Rygsæk 65 Scope Trespass Liter 6qYIn7
Men Revival Expert Paris The L’oréal Wash Bag Gift Christmas 7ZUpqWxwB5
Skuldertaske 19v69 Italia 19v69 Skuldertaske Italia Skuldertasker Taupe
Grå Tasker Osprey Farpoint Til 13l Damer Á RRgTn6xq
10 13 T H Picard 2 X Cm Wallet Melbourne 19x10x3 b Women's wxnZBt
Skuldertaske Taupe 19v69 Italia Skuldertaske Italia 19v69 Skuldertasker

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Str Damehandske Rebecca 7 5 Markberg nOBwaq1Cqx

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Di Ermanno Scervino Ermanno Ermanno Scervino Di Di Handbag Handbag Ermanno Handbag Scervino Di Scervino H85Ivqn
Large Still Messenger Clean Computertaske Nordic FpqES
19v69 Skuldertaske Italia 19v69 Skuldertasker Italia Taupe Skuldertaske
Italia Skuldertaske Skuldertaske 19v69 Taupe Italia Skuldertasker 19v69

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Lowa All Lowa Terrain Sokker Classic All Z8BqOSe samling
Gråt Xl Flexfit Herrer Størrelse Tøj Til 44zvqfnw

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.