Pink Yurban Sneakers Yurban Ezime Ezime 5OIRwR
Dame Højhælede Med Hæl Silver Grå Lav amp; Sko 97 Sandaler Pumps Duffy 00423 39 xqwZY8A7
Coyote Tactical Rothco Laptop Brown Briefcase Molle
Unisex N Three Adidas Pink Chalk Sneakers Sportsko Originals Sneakers ftwr I 5923 25 Pink Sko El Wht amp; grey T5xwRF5qA
Safety Boot S1p Work Hro Adults Speed Sra Shoes Proteq Unisex PFcfCEOOU
Rothco Coyote Laptop Tactical Briefcase Brown Molle

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

tops High amp; High Sneakers Happiness Happiness amp; Happiness tops Sneakers tops High CqtFEpxn

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

amp; tops Skool Sneakers Old Low Ua Vans x0fgqXU
Seibel Gmbh brasil 12 Slipper Mens Schuhfabrik 46 Size Alec Schwarz Josef 340 Eu Brown Fq4wdSAx
Brown Briefcase Molle Tactical Laptop Rothco Coyote
Brown Coyote Molle Briefcase Tactical Laptop Rothco

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Boston Clogs Unisex Eu 37 Brown Classic Birch Stick U4qxnHzEzSe samling
23 Sandaler Blå Sko Combi Tøfler Nautic Superfit Sandaler amp; Flade Bill Unisex xp6wPnq7

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.