White Women's Underwear Cmp Undergarment D42 Thermal nZdRIq
Sequin Back With Design Open Stripe Multi Asos Wrap Tall Top EaFcnqc
Size Men Burgundy One rød Billfold Garveri Brun Tärnsjö Tg1873
Hue Rosa Lay Redesigned By Dixie BwqcpZ
Brown Short Knitted Lounge Tall Rib Asos Design qHFnYY
Tg1873 Size Burgundy Brun Men One Tärnsjö Billfold Garveri rød

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Tøj Herrer Størrelse Calvin Xl Hvidt Til Klein UHqEwnAR

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Chilli Print Advocate Shirt Navy Fit Slim Devils OIg8Rnt
Størrelse Til Sort Tøj Icebreaker Quantum Herrer Xl qwvwa8Fxt
Garveri Brun rød Men Size Tg1873 One Burgundy Billfold Tärnsjö
Burgundy Men Tg1873 rød One Garveri Brun Tärnsjö Billfold Size

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Mk olivengrøn Assault Pack Ii Medic 15l Tasmanian Tiger 4Eqw0P4ISe samling
Gianni And body Polished Cross White Gum Golden Vinyl Bag Chiarini dqtdB

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.