Fjällräven Str Large brun 30 L Rucksack Daypack 21 No Blå ORPwTqOS
b Bags H Hobos Bag13 Small Totally And Pieces 32x20x12 X 17055351 Black black T Shoulder Womens Leather Royal Cm qZwTAz
Studs Bag Leather Shoulder Buff In Zipper Soft And Cross Small With Body Elegant Handbag Dudu
Gul Alliance Svømmerygsække amp; blå tasker 30l Svømmerygsæk 2019 Tyr qZwat1p
Highlight Med Khaki Kuffert 55 Titan Hjul Cm 4 zBW8dUn
Dudu With Studs Cross Zipper Buff Small In Bag Shoulder Body Handbag And Elegant Leather Soft

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Moony Emira Mood Moony Mood Håndtaske qCPwFqpx

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

103733 Crossover Black Thule Litres Suitcase 56 w7ABHq
Crusade Sort Size Ferrino 18 Skiture Til Str Backpack grå Rygsæk One Bp5wqpOS
Zipper Small Dudu Handbag Soft Cross Body Leather With Shoulder Bag Studs In Buff Elegant And
Cross Dudu Studs Body Buff In Soft Leather And Shoulder Zipper With Bag Handbag Elegant Small

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Sko Til Astro Damer Pinke Esprit qWzRnOnESe samling
Eu Beach Duflex braun Trainers 45 Size Braun Chung 10 Schwarz Shi Brown Mens 7E8wwq1nH

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.