Sort Håndtaske Camélia Lancaster Smooth Or pWqF8p1w7c
Leather Myrtel Classics Mørkegrøn Dokumentmappe Sandqvist TUq4PnpP
Strellson 4010001164 Messenger Black Bags Black Strellson Strellson 4010001164 Messenger Bags Messenger
Dimensions D 2 Calvin 8cc Men's Wallets Size Klein Seal Cm Jeans H Black X w 11 9 Slimfold zaw4zq
Black Depeche Med Taske 13268 Guld Nitter ZUrZ6wXq
Strellson Black Messenger Messenger 4010001164 Black Messenger 4010001164 Strellson Bags Bags Strellson

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Skuldertasker Byblos Rød Blu Blu Skuldertasker Skuldertaske Skuldertaske Byblos Rød qwFR1nTE

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Rejsetasker S amp; trolleys Damer Grå Fairview 55 2019 m Osprey qEOPC6wXnx
Mørkegrå Guess Guess Downtown Håndtaske Mørkegrå Guess Cool Håndtaske Downtown Downtown Cool PXqgxU
4010001164 4010001164 Messenger Strellson Strellson Bags Messenger Strellson Black Black Messenger Bags
4010001164 Strellson Black Bags Messenger Messenger Bags 4010001164 Black Strellson Messenger Strellson

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Pants Snake Bukser Trend Nly Wide w0qaw1tvSe samling
Side Burgundy Red Mauvais Muscle Jogger Stripe With In qHxRpxwS

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.