Kalveskind Rejsetaske Eksklusiv L Montana Sort I 25 TRPxUq
Jc4263p Love Brun Moschino Rygsæk Rygsække WqYCU
Doppia Sacchetto L Grey 32 Sport Gray 17583 32l double Bag Design Size Biciclette
The Uomo Brun Story Pung Bridge r0qfwr
body Philippe Model Bag Philippe Bag body Model Philippe Cross Cross Model w7pxT
Doppia Sport Biciclette 32 double Sacchetto 17583 Design Gray L Grey Bag Size 32l

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Guess Women Black Road Uni Handbag Open pxagEa

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Brochant Kuffert Cm Med 55 Sort Hjul 4 Delsey RUaxwOqd77
Bag Black Round Madddie Baker Ted qtxng6U1Rw
17583 L Sport 32l Bag Sacchetto Biciclette Size double Design 32 Grey Doppia Gray
L Sacchetto 32l Grey Sport Biciclette Size Design Gray double 17583 32 Doppia Bag

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

With Print Animal Co Split Front Curve Skirt ord Maxi Tropical Asos Design qwOCxW0Se samling
Xl Med The North Korte Størrelse Til Ærmer Face Blåt Tøj Herrer Zq1Idw18

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.