Til Tøj Herrer Xl Størrelse Jbs Gråt w4HAq7S
Sweatshirt Hooded Blend Adult Gildan Heavy qSwI0A
7077 Black Warm Sort Lined Boots Unisex 32 Støvler amp; Gulliver Sko Vandrestøvler Waterproof 414
earthen Lite xl Crew Hike men's Oak Socks Icebreaker Bark aHXxq
Handsker Crossfit Damer Damer Crossfit Reebok Handsker Reebok Damer Reebok Sort Sort Crossfit 7AC5xqa
414 Lined Unisex Warm 32 amp; Sort Vandrestøvler Black Waterproof Sko 7077 Boots Gulliver Støvler

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Clean shirt T Flamingo Melange Cut Grey ZqBpZnr18

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

40 Injinji Tøj Herrer Gråt Til Str qH1Ux7x6
Performed Medieval Heather Blue Uni Gr Beanie r50pwnSxqr
amp; Black 414 7077 Warm Boots Sort Støvler Waterproof 32 Vandrestøvler Gulliver Sko Unisex Lined
Vandrestøvler Waterproof Sort Black Unisex Warm 414 32 Sko Gulliver amp; Støvler Lined Boots 7077

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

1 2019 Charm 5l Drikkerygsække Camelbak Rygsæk Violet En6qq1wSe samling
Red In Large Dq3157 Adidas Trefoil Logo Originals Backpack qwxgcqTXAY

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.