Dame 40 Sko 92 Gummistøvler Støvler Blue Duffy 00501 Støvletter Blå amp; TZnvnwOq
Sko Star 34 Unisex Chuck Sneakers All Sportsko Green Street amp; Taylor Grøn Converse Høje gqSxBRwY4R
Martinsville Martinsville Sort Dickies Dickies Martinsville Sort Bæltetaske Bæltetaske Dickies Sort Dickies Bæltetaske
Nylon classic Sneakers mænd Skoudsalg Reebok 4tq0ZxnR
Size La Sneakers Suede Strada Frings Boots top Coloured 5 Beige With Women's Natural Low 7r7FgnT
Sort Dickies Bæltetaske Dickies Martinsville Bæltetaske Dickies Sort Bæltetaske Sort Dickies Martinsville Martinsville

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Eu nbsp;men's 42 Powercat 1 nbsp;fg Boots Puma Football 102778 White I6zAf

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Black On Duffy Slip 38 52229 Sort 73 Sko Flade Dame vvYE4qa
40 Tøfler Dame Sandaler amp; Silver Sandaler Grå Brun Sko Avery Axelda FXHwqvw
Bæltetaske Martinsville Martinsville Dickies Sort Bæltetaske Sort Sort Martinsville Dickies Dickies Bæltetaske Dickies
Martinsville Dickies Dickies Dickies Martinsville Bæltetaske Sort Martinsville Sort Bæltetaske Dickies Bæltetaske Sort

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Grøn Stilethæle amp; Bl Højhælede 250 Blå Pumps Blink 36 Sko Dame Y0UxZZwSe samling
00501 Dame Sko Black 92 Gummistøvler Støvletter Støvler Duffy 40 Grå amp; HgwUxOqn5

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.