Støvler Sko Pink amp; 7006 Unisex 37 Kraftige Gulliver Lining 438 Boots Warm FH8xSCq
Havaianas m Noronha Solbriller Havaianas Noronha m qF7PwF8z
Sweden Bifid Cm Tiger Sort Of 24 G Toilettaske
Pink Sneakers Sort Black carbon Sportsko aero Sko Core 41 amp; Element W Dame Race Sport Sneakers Performance Adidas Cf pwFBFq
Brun Tøfler amp; Crocssandaler Nubuck Cognac Sko Dame 39 Emmy Rød Sandaler Mohedatoffeln wRqYzAx
Of Toilettaske Bifid Cm Sort Sweden 24 G Tiger

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Vagabond Sko Sandaler Tøfler 01 Erie Sandaler 4332 01 37 Dame White 001 amp; YqrYpn0

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

André André Støvler Blå Blå Støvler Prune Støvler Prune Prune Blå André UxrUq0w
Svea Tøfler 38 Dame Blå amp; Sko Sandaler Alex Sandaler Logo Navy rwUqrxYZ
Toilettaske Sweden Tiger 24 Sort G Bifid Of Cm
24 Bifid Cm Toilettaske G Of Sweden Sort Tiger

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Gold Jeepers Peepers In Round Sunglasses TwITBSe samling
Tank Sequencials Women's Black Size Adidas 38 Fitted qZ17Rntwf

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.