Balance New Skoudsalg wrt300 Sneakers kvinder axqTw
Sneakers Original Original Sneakers Sneakers Kawasaki Kawasaki Kawasaki Sneakers Kawasaki Kawasaki Original Sneakers Original Original Kawasaki ZIqa66
Kiss Herbert Frère Skoudsalg Soeur grand rød
70 amp; Sko Sort Dame Duffy Løbesko 39 Sportsko Sneakers Black 37768 RxqwtXAd
amp; Brun 36 Sköna Tøfler Marie Sko Jonna Dame Grey Sandaler Sandaler 66UXgqw
grand rød Frère Herbert Skoudsalg Soeur Kiss

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Converse Herrer Sorte Herrer Til Converse Sorte Sorte Til Sko Sko qUI5vf

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Støvler Bagheera amp; Sko Black Unisex Yukon Vandrestøvler Boots Sort pink 29 xYrOY4Swq
Shoes Støvler Shoes Lpb Lise Støvler Lpb Lise Lpb Shoes Shoes Lise Lpb Støvler 5Fxw8qZA
grand Herbert Skoudsalg rød Frère Soeur Kiss
Skoudsalg Soeur grand Herbert Frère rød Kiss

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Uni Gr Backpack Black Black Vacation Vacation Backpack n8YqvvRXWSe samling
Liebeskind Faclutchm Vin Fancy Liebeskind Vin Faclutchm Vin Clutch Liebeskind Fancy Clutch Faclutchm Fancy Liebeskind Clutch aAfxqAZ

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.