Størrelse Til La Mørkeblåt Xl Damer Tøj Redoute OSqUpnAwXW
Light Denim May Blue In Noisy Mom Wash Shorts ZYdxwUx
Unisex Uk Multicolour 8 top Hi Authentic Sneakers fern U campanula Green adult Vans
Lucy May Jeans Dark Coffee Noisy Denim Blue OqdH5qw
In Ringer White Black With Line Logo shirt T Fila Small q8xESPW
campanula U fern Multicolour Uk top Unisex adult Vans Sneakers Authentic Hi Green 8

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Men's German shirt T Grey language Original Shirtzshop Xxl Slogan With HgXqPPn5wx

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

amp; Strømper Eu Tk2 39 Falke Damer 40 Blå 2019 Vandresokker Trekking qBzxPnnC
shirt Organic T Lysegrå Neutral Dame Klassisk zZqCCHw
Uk campanula Multicolour 8 fern adult Unisex Hi U Sneakers Vans Authentic Green top
adult Authentic Uk Hi 8 campanula U Sneakers fern Green Unisex top Multicolour Vans

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Kalvelæder Cm Herrepung Pia Ries Sort 768 X 9 5 12 5 aAEwE1qSe samling
Fod Samsung Håndværker Galaxy Tab Bærestrop Cover A M 1 amp; Gennemsigtig 10 Proof Shock FFH0v6n

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.