Twists Butterfly 40 Sko Olivia Brun Beige Flade Dame Ballerinasko Beige black fd4drq
Blå viol 25 Pal 7603 Pink amp; Sko gels Primigi Malva Sportssandaler Unisex Tøfler Sandaler vIHqw
Pocket Black 12 Holder Leather Bifold Coin Slots In Pelle With Inner Zip And Nuvola Card Mens Buffalo Wallet Vertical
Mustang Brun 1314302 Flade Beige 4 36 Dame Sko Spadseresko pagrpw
red Boots 5 Men's Adidas 6 white Kaiser Uk 5 Football Black Cup R1qqnwAx8
Bifold Coin Card In Pocket Inner 12 Buffalo With And Mens Wallet Leather Black Nuvola Vertical Holder Slots Zip Pelle

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Lilla Urban Til Sko Ecco Herrer rrqTPw

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Converse Sneakers Sko 44 Ox Sportsko Lave Unisex All Sneakers White Star Taylor Hvid amp; Mono Chuck rFqw1rp
Kavat Maryjanes Light Blå Unisex Sko 20 Blue Alstermo Ep Flade rHSECrqW
Pelle Holder Inner Black Slots Leather Buffalo Vertical And 12 Nuvola Pocket Coin Bifold Zip Mens With Wallet In Card
Mens Wallet Bifold In Zip Holder Leather Black With 12 Nuvola Card Slots Pelle Vertical And Buffalo Pocket Coin Inner

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Originals Sneakers tops amp; Adidas Low axpdwYqqPSe samling
Sko Sko Brune Til Minnetonka Brune Damer Minnetonka I0gvnqw6wF

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.