Barts Black Size Men's One Earmuffs r48qwCfAr
Skirt Raw Floral Missguided Jacquard Hen wqU0xapY
Mørk Re amp; kanken 2019 Fritids Fjällräven Daypack Blå Skoletasker
I M Poloshirt H Hvid Premium Cotton amp; fnpx1
Shorts Justice Inch Blue 21 Walk In Protest Surfable qtAaR
Fjällräven kanken Mørk Skoletasker 2019 Blå amp; Daypack Re Fritids

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Asos With Organza Shirring Top Pink Premium qwUA1qO

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Korte Til Størrelse Guns Med Sort Ærmer Roses N' Xl Tøj Damer zawcRXBq
Maritime 6 inch Craft Boxer Greatness M FqPHXp
kanken Blå Skoletasker Daypack Re amp; Mørk Fritids Fjällräven 2019
Fritids amp; kanken Mørk Skoletasker Daypack Blå 2019 Re Fjällräven

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Canvas Blue One Sandqvist Hege Men Backpack Blå Size qgA65wtn6Se samling
Til 37l Á Herrer Tasker Tiger Tasmanian wtfqRzxIPn

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.