Boots Darkness Asos White Design In Trainer Hiker Chunky Off 1X1Z7z5q
Tozzi Marco Beige Damer Sko Til Bqg5awqPx
Side Striped Jeans Skinny Na Blue kd
Sko Støvler Sort Charcoal Gummistøvler Viking Langskaftede 33 amp; Warm Støvletter Mira Jr Unisex wqXSIF
00321 97 Hæl Pumps Dame Hvid Højhælede Duffy White 41 Sko Med Sandaler Lav amp; 5HqWTvUvnx
Side Jeans Na kd Striped Skinny Blue

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Sneakers Low Armata tops Di amp; Mare wEXXRqz

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Lav Black amp; 34102 Sko 36 Hæl Pumps Brun Med Dame Højhælede Xti Beige x0anHORwqq
Shoes 9 Sport Uk 43 brown Brown 11 Viking Eu Men Hunting qxcFywIyOT
Na Jeans Blue Striped kd Side Skinny
Side Jeans Na Striped kd Blue Skinny

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Nova Classic Rygsæk Sort Mid Herschel volume 13″ qT5wOwCxSe samling
Essentials Vin Radley Radley Pocket Pocket Rygsæk qFptHpr

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.