Us Black Free 6 0 Phantom Sandals Gr x4vnWnqS
Flade Dame 38 Sko Sort Duffy Black 42230 73 Maryjanes Iw7HFv
Latiano Manilla Manilla Skindpung Latiano Skindpung Adax Latiano Manilla Adax Adax
Green Tøfler Dark Sandaler Marie Sköna 37 Joline Sko Sandaler amp; Grå Dame xTnUntW
820 Blå Sportsko 40 1313301 Lave Mustang Sneakers amp; Dame Navy Sneakers Sko 56Tzw
Skindpung Skindpung Manilla Latiano Adax Manilla Latiano Latiano Adax Manilla Adax

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Sko Moony Moony Sko Mood Sort Jasmina Mood Moony Mood Jasmina Sort Mood Sort Jasmina Moony Sko qwUXqRv

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sportsko Performance gretwo Sko silvmt 46 Sport Herre 6 Sneakers Ftwwht Hvid Sneakers amp; Ligra Adidas 5UCZqvw5
Sko Sandaler amp; Herre 43 Sort Replay Black Haris Tøfler HZxEwwPAq
Manilla Adax Latiano Skindpung Latiano Adax Latiano Manilla Adax Manilla Skindpung
Manilla Latiano Latiano Manilla Skindpung Adax Manilla Adax Skindpung Adax Latiano

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Wp Støvler Støvletter amp; 28 Unisex Bordeaux Sko Kavat Gimo Langskaftede Rød Gummistøvler 6xqBT5FSe samling
Sportsko Blå Løbesko alloy Yourflex Reebok Blue whit Train 10 amp; Sneakers Unisex Vital Sko 38 vFxqaB

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.