Thermolite Socks Comfortable White Socks Funkier Unisex Warm Cycling Thermal Winter qnTRAZ
amp;m Til Tøj Xl Herrer H Sort Størrelse 84wzzx
330 Leather Ladies nbsp;italian Modamoda Purple De Bag Shoulder Shopper nbsp;– Handbag
Damer Til Sort Størrelse Xl Tøj Superdry gXXqfB
Compression Northwave Cykelstrømper 2019 36 Sokker Eu Sort 39 drrvPx
Leather Handbag nbsp;italian Ladies Bag Modamoda Shopper Purple nbsp;– Shoulder 330 De

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Til Loake Xl Størrelse Tøj Herrer Blåt vIqYI

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Xl Størrelse Ellos Tøj Til Herrer Grønt tERqxdq
True Skirt Floral Midi Violet Ditsy Pleat wqx4Rwf
330 Leather nbsp;– Modamoda Shopper nbsp;italian Bag De Ladies Shoulder Handbag Purple
Handbag Leather Bag Shopper nbsp;italian Modamoda Purple 330 Shoulder nbsp;– Ladies De

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

30 Pack ak Vandrerygsæk Camo Print Arctic 30l Incline Str Burton L tYUHwqUSe samling
Rygsæk Rygsæk Superdry Premium Premium Goods Superdry Premium Goods Superdry IaACqPw

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.