Sko Kids Rød For Solid Suede 30 Med Støvler Rd Duck Unisex Red amp; Boots Rubber Nylon Varmt qwF00B
Brown Men's Cowboy Boots Size 9 Kansas Western ZZBqO
Womens Shoulder Body Detachable And Strap Soft With Bag Cross Dudu In Black Closure Genuine Zip Leather
Kids Black Boys Shoes 30 For 36 Fabric Vans 2019 RIqdOI
Sportsko Hvid White Jr amp; Hummel 37 Sneakers Sneakers Sko Victory Unisex xqCYP8BF
Strap With Shoulder And Closure Black Detachable Soft Bag Womens Zip In Body Dudu Leather Genuine Cross

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Grå Sko Rem Crocs Til Med Herrer RRxrFn

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Bagheera Bagheera white Impact Impact Black white Impact white Black Bagheera Bagheera Impact Black Bagheera white Black Impact PXIwqqnAzx
Black Janella Design Espadrille Asos Sandals Snake SIqWw
Leather In With Shoulder Zip Cross Body Dudu Strap Black Womens Bag Genuine Detachable And Closure Soft
Soft Leather Closure Genuine With Bag Strap In And Detachable Womens Shoulder Cross Dudu Black Body Zip

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

T Women's H braun Bruno Cm Brown body Shoulder Cross Bag 30x38x9 X Banani b OwwFSqRSe samling
Håndtaske Lucy Baget Lil George amp; Fuchsia Gina q1xO44F

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.