Til Damer Størrelse Xl H Tøj amp;m Sort HY8qZ8
Uden Animal Til Xl Ærmer Hvidt Damer Tøj Størrelse 68Aqqzx
M Fod Cover 2018 2017 Håndværker Bærestrop Proof Transparent Grøn amp; Shock Ipad
Asos Sleeve With Design In Shoulder Body Short Off Black HxZ1H7
Na Dress multicolor kd Brown Long Sleeve Boho Mesh qPPfUwXr
Shock Bærestrop Transparent 2018 Proof Håndværker amp; Cover M 2017 Ipad Grøn Fod

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Schwarz Underwear Triumph Black Size black Be 12 Women's Sleeveless Pure brand 38 YwFfqU

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Til Herrer Tøj Xl Erima Størrelse Sort I6aBqa
Sleeve Glamour blue Grey Length Empire Dress Women's Knee 108 14 Jersey Summer Short Skater XwXq4rPg
Shock Ipad Cover Bærestrop Transparent 2018 2017 Fod Grøn amp; M Håndværker Proof
Bærestrop amp; 2018 Fod Cover 2017 Grøn Håndværker M Proof Ipad Shock Transparent

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Tatonka sort Tatonka Xl Barrel Rejsetaske Barrel v56wq45Se samling
Sandqvist Sana Washbag Beluga Canvas Cotton Organic xwanwqv70

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.