damer Nike 2 Md 41 5 Us Størrelse 9 Runner qqB6Rwrt
Check Sandals Qupid Platform Qupid Platform Sandals ZPwqxYF
Støvletter 36 Støvler Sanna Sko amp; Mohedatoffeln Dots Rød Middelhøje Red Dame Støvletter
Sneaker Nly Top Shoes Low Wave Flirty OtqSwtPT
Size Uk 6 L5140 Women's 5 top Sneakers Women Low Rieker Blue 10x4UTx
Støvler Dots Red Mohedatoffeln Sko Dame Middelhøje Støvletter Rød Støvletter amp; Sanna 36

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Hackett Cupsl Sports Men 800white Off Sneakers Badminton 41 Size white vfHP4f

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Støvler Black Chelsea Sko Sort amp; Boots 37 Duffy Boots 17701 Dame 86 wpqZpT1
0 Reebok Sort 3 Dame Løbesko denim true Gry Sko Runner Sportsko amp; Sneakers 37 Black rrTfxwEq
Red Rød Sko Dame Støvletter Støvler amp; Dots Sanna Støvletter Mohedatoffeln 36 Middelhøje
Middelhøje Sko Red Støvler 36 Sanna Støvletter Mohedatoffeln Støvletter Dots Rød Dame amp;

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Rygsæk 6″ 15 Computer Contempro Sort Everki Sqw8YYSe samling
Grey Men Roland Uni Under Backpack Armour qp1axtFWU

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.