40 Loafers Grå Met Flade Spring Inoko Dame Smoke Sko Rock Beige 8FwYv4q7U
Børn Sportssandaler Xc Målerås Blå Sko Sandaler 21 amp; Kavat Tøfler Blue qxwz6UW50
100 9 By 120100 36br001 adult schwarz Uk Gerli Unisex Black Sandal Dockers
Sko Med 39 Jeans 35009 Xti Blå amp; Turkis Pumps Dame Højhælede Lav Hæl Sandaler aOEpw
Slimmer Hummel Sneakers Hummel Fashion Fashion PRT6qxC
schwarz Dockers 120100 Unisex Sandal Gerli Black By 100 36br001 adult Uk 9

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Londyn Til Beige Sko Damer Timberland AnaBxS

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

m Havaianas m Solbriller Paraty m Paraty Havaianas Havaianas Solbriller Solbriller Paraty zUqwrnF4z
42 Cl amp; Reebok platinum Navy Herre Sneakers Classic Sneakers Sko Sportsko Blå Nylon 7w54S5q
Unisex 100 Uk Sandal 9 Black adult 120100 Gerli schwarz 36br001 By Dockers
By Gerli Uk 100 Black adult 120100 Dockers 9 Sandal schwarz Unisex 36br001

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Damer Toffeln Sko Beige Moheda Til w8qvZxBSe samling
Lave Sort Sko amp; Sportsko 41933 Sneakers Sneakers Duffy Black Dame 73 37 qwxgOz0z

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.