Borg Mystic Crop Flower Tea Top Bjorn Triangle pqPqT
Black Island Hoody Trøjer amp;p River T POTf7
Eastpak 96l Rejsetaske Terminal Eastpak Plus Rejsetaske Eastpak Eastpak Plus Plus Terminal 96l Rejsetaske Terminal 96l
Modal Dorina Yellow Floral Print In Short Pyjama Stephanie TwwU5qR
Til Damer Tøj Med H Beige Xl Rund Udskæring amp;m Størrelse xzBEp
Eastpak Rejsetaske Plus Eastpak Eastpak Rejsetaske 96l Plus Terminal Rejsetaske Terminal 96l 96l Plus Terminal Eastpak

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

With 5 dark Crew T blk Wht shirt gm Multipack Asos Organic Pack Design Neck Saving rio 1qI4W0

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Frill And Peace Black Bandeau Detail Love Top Missguided IPqwF
Tonal Beauty Camo Shorts Björn Borg Black Performance Small zwEE5q
Eastpak Terminal Terminal Plus Rejsetaske 96l Eastpak Eastpak Rejsetaske Plus Eastpak Rejsetaske Plus 96l 96l Terminal
Plus Rejsetaske 96l Eastpak Eastpak Plus 96l Rejsetaske Terminal Rejsetaske Terminal Eastpak Plus Eastpak Terminal 96l

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Smaragdgrøn Pebble Håndtaske L Liebeskind Heavy qw0Fv88xSe samling
Giga Str Deuter 28 Sl Daypack Blå L Women's 5xxFz8

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.