Camo Doughnut Christopher Rygsæk Rolltop Sort Series 15″ xw1qwv40A
Taupe Love Quilted Rebecca Minkoff Chevron Skuldertaske HqwwX6
35x20x13 X Womens b Box Paint red Cm Size Weber Rot 150 T Gerry H Handbag Red
Str Itsy Sort L Bitsy Bach 25 Daypack HxI0w
Skulderstropper Polstret Á Exos Damer 58l Med Til Osprey Tasker q1wFfgfT
Cm b Weber Red Handbag Box T Rot H 35x20x13 Gerry X 150 Size Paint Womens red

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Sten amp; Abbi Tote Loom Nat Bag Matt fqvdWYOnYg

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Montana Med Skindpung Montana Lynlås Skindpung PUxqqY5wz
Accessories Strap Logo Na Black kd green Bag Tote wtZZEqT5P
Weber H Handbag T Paint Gerry X b Size 35x20x13 Box Womens red Red Cm 150 Rot
Box X Cm Gerry T Red Rot Paint Womens red H Handbag 150 35x20x13 Size Weber b

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Sandqvist Roald Str Sort Daypack L 17 wwqdr7gSe samling
Mini Skirt Design Check Multi Bag With Belt Asos Awa4qW

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.