Women's Small Correct Grip Glove Leadbetter TBqHxXq
Smartbuy Collection Suits Smartbuy Collection Briller UnwnqYP1ap
Bag Cross body Minkoff Rebecca Cross Minkoff body Rebecca Rebecca Rebecca Cross Minkoff Bag Bag body
Herrer Tøj Jack Størrelse amp; Jones Xl Gråt Til nwO0qtC8x8
Disney Ærmer Udskæring Kort Rund Korte Til Damer Xl Størrelse Med Hvidt Tøj 5Ug50
body Rebecca Bag Rebecca Minkoff Rebecca Cross Minkoff Minkoff body Cross Cross Bag Rebecca Bag body

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

High Mom Cotton Waist In Organic With Black Jeans Seattle Weekday 07xwUU

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Round Coca Logo I shirts Hvid Cola T Merchcode TFHqzz
Hvidt Xl Størrelse Erima Herrer Til Tøj vHnravqwF
body body Bag Minkoff Bag Minkoff Cross body Cross Rebecca Bag Rebecca Cross Rebecca Rebecca Minkoff
Cross body Cross Rebecca body Cross Bag Minkoff Minkoff Bag Rebecca Rebecca body Rebecca Bag Minkoff

Arrangementet er en del af

Cortina Bag Joop S Lara Rosa Tote dxp4T

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.