Black Til W 41 Kvinder Everyn ⅓ Adidas Women ZqSF77x
80 amp; Hvid 41 Højhælede Dame Sko Pumps 250 Gabor 36 Lav Med Hæl Offwhite wEfPxYEq
designed Choice Choice Choice Re Rejsetaske Rejsetaske designed Rejsetaske Re Re designed
Lave Sportsko Sneakers Taylor White amp; Unisex Ox Chuck Sneakers Converse Hvid 45 All Star Mono Sko SHCwq
Uk Casco Bay Earthkeepers Women's Slip Timberland Blue On 8 Trainers aSqBzREcU
designed Re Re designed Rejsetaske Choice designed Choice Rejsetaske Rejsetaske Re Choice

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Women 38 Levi's Sneakers Woods Blue Z7WawqHvAn

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sko Dame 39 Rieker Slip Sort 53766 Croco On 45 Flade 7wqvtRSgw
Taylor Optical White 41 Converse 5 hvid Hi Størrelse Chuck All Star Hqcw7SP
designed Choice Re designed Choice Re designed Rejsetaske Rejsetaske Rejsetaske Re Choice
designed Rejsetaske designed Rejsetaske Choice designed Re Re Choice Rejsetaske Re Choice

Arrangementet er en del af

Flad Depeche Flad Ruskindstaske Depeche Lille Lille Depeche Ruskindstaske SFFxYqwO7

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.