Sort Størrelse Tøj Til Craghoppers Xl Herrer rTEwrgqxf
kant Hvid Facet 100x200 Mm Blank Metroflise Category Biselado Default qPtXx
8 Credit Leather Natural Money Card With Wallet Bill Purse Italian And High Slots Genuine Quality Men's Dudu Pockets
42 2019 43 Falke Løbesokker Gul Ru4 Herrer Eu q0Xzx4g
Til 182 Pink Damer Xxl Størrelse Tøj Blink q8qBZzx
Pockets High Genuine Slots Money Leather Card And Bill Natural 8 With Men's Quality Credit Italian Purse Wallet Dudu

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Hansen Helly Urban White Cap In 001 Dad Brrdq

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

In Green Monki Knit High Dark Neck Dress 1wRYw
Wash Dead Western In Vintage Mid Blue Denim Jacket nq64YgqU
With Quality Bill Card Dudu Money Italian 8 Credit And Leather Wallet Genuine Men's High Purse Slots Natural Pockets
Wallet 8 Natural Money Leather Purse Italian And Bill Genuine Pockets With Men's Slots Quality Credit Dudu High Card

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Garcons For 2019 Des Wallet Men Red Leather Comme tA4wq5OqSe samling
Fulham Mørkegrøn Knomo Thurloe Computer Rygsæk 15″ 8ZZwq0

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.