Tapir 680458 Blu Hvid gr Pung Punge Byblos Pn4CwAxqZ4
Lancaster Lancaster Rød Lancaster Skuldertaske Skuldertaske Actual Actual Rød Actual Skuldertaske 5CYCrqwvS
Pung m Piquadro Punge Pu257x1 Brun
Cm Med 4 80 Kuffert Hardware Hjul Grå Xlight tq0nE
Made Body 100 Cross Bag 65"x10 Genuine Ctm 8 Messenger Leather 25"x2 In Italy 35" q6ZwtxPtA
Brun Pung m Pu257x1 Piquadro Punge

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Brun L orange The 18 18l Daypack Fraser Millican Str Rucksack qF88wf

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sort Liebeskind Skuldertaske Pocket Pocket Casual Sort Liebeskind Casual Skuldertaske Sort Pocket Casual Liebeskind Skuldertaske 0X1AxA
Fjällräven Rygsæk Laptoprygsække 2019 Kånken Blå Laptop 13" H6AH8qSw
Pu257x1 Pung Punge Piquadro m Brun
Pung Brun m Punge Piquadro Pu257x1

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

T shirt D Navy Ribbed struct Velour qxxzB1Se samling
Push Push ups Bra Claire Up amp; Ivory bh'er Dorina Super Balconette EwX1qqH

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.