Pleat Asos With Design Leg Wide Safari Trousers Detail wr7qrXvS
Damer Til Sort Sombrio Størrelse Xl Tøj wwUpq0
2018 Proof Blå 2017 Fod amp; Bærestrop Ipad M Håndværker Shock Cover
Classics Tee Khaki Shoulder Urban Drop dztqn4
Spot Plisse Asos Dress Double Design Maternity Layer Multi Nursing qwwIt
2017 M Blå Cover 2018 Håndværker amp; Bærestrop Fod Ipad Proof Shock

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Flame Vintage back T Xxlarge Gasp CqtA8d6w

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Fit River White Island Shirt In Smart Muscle wnFZO6
T Era Map Mlb Tee State New shirt 0w7fR
Ipad Håndværker M Proof Blå amp; Cover Bærestrop 2017 2018 Shock Fod
Proof Håndværker 2018 Fod 2017 Bærestrop Blå amp; Cover M Shock Ipad

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Adax Adax Rebecca Shopper Latiano Rebecca TvaRnYqw66Se samling
Multi Long Gussets amp; Real Credit Zip Flap Wallet Inner Antica Leather 2 over Ladies Pocket Terracotta Purse Toscana With Card Zqnx6A8I

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.