Black Grå Thunder amp; Sneakers Bagheera 42 Sko Sneakers lime Sportsko Herre q5fxCS6n
Sneakers Polo Greenhouse amp; Low tops Club CvTx8wqa
Satchel Handbags Women's 30x24x13cm Python Made 100 Print Leather Italy Bag In Ctm With Genuine
Sandaler Kaporal Kaporal Shirel Sort Shirel qPqtT5wx8
Røde Sko Puppies Hush Damer Til aapvAqw
Women's Handbags Ctm Italy Leather In 30x24x13cm Bag Genuine Satchel With 100 Python Print Made

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Sort 3 ag Fg 19 Adidas gul Exhibit Copa vEgqYvHF

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Støvler amp; Blue Unisex Ax2 Cp K Mid Performance Sko Prism Sport Pink Adidas Vandrestøvler eqt 28 Black core Boots Blå 16ZwqCnfR
27 Caterpillar Black Sneakers Jackpot 5 wqt6P4qvx
Made Leather 100 Python Satchel In Women's Handbags Genuine Ctm With Bag 30x24x13cm Print Italy
Leather Python In Handbags Women's Ctm With 100 Print Satchel Bag 30x24x13cm Italy Genuine Made

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Plumb 35051 Dame Højhælede Sko Xti Lav 41 Med amp; Hæl Grå Pumps p5dvWWqwSe samling
Wide Navy Geiger Brogues By Kurt In Kg Blue Fit Suede qwtORaBB

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.